Luontokerhot vuonna2022

 Ensimmäinen kevään Luontokerho kokoontui Niinistönjärvellä ti 17.5. Sää oli kolea ja tuulinen. 16 henkeä uskaltautui paikalle. Kodassa oli lämmintä. Makkara maistui pienen kävelyreissun jälkeen.Kodassa kuului iloinen nauru ja  puheensorina. Markku tuuhasti puiden kans.

Ti 31.5. Luontokerho kokoontui uudessa kohteessa Kurikan Metsästysseuran majalla Pirttimaassa. Paikalla oli 22 makkaranpaistajaa. Terttu ja Markku järjestivät luontoaiheisen tietokilpailun. Kilpailuun osallistujia oli mukavasti ja tietoa löytyi, joka palkittiin suklaapatukalla.

Vietimme Luontokerho päivää Pikku Lehtivuoren laavulla ti 14.6. Aurinko paistoi laavulla olon ajan, mutta pois lähtiessä jyrisi ukkonen. Kilpailimme renkaan heitossa. Paikalla oli 14 jäsentä ja Markkolan Alma koira.

Luontokerho kokoontui ti 28.6. Pitkämön voimalaitoksen veneenlaskupaikalla. Paikalla oli 12 jäsentä. Makkara maistui vaikka sää oli helteinen.

Ti 12.7. Luontokerho kokoontui Koskenkorvan kyläyhdistyksen majalle. Paikalla oli 24 jäsentä. Sää oli helteinen.

Ti 9.8. kokoonnuttiin Heikin laavulla Nopankylässä. Mukana 10 jäsentä.

Ti 23.8. Luontokerho kokoontui kalakerhon kodalla, Ryhtitie 10. Jäseniä oli paikalla 13. Sää oli aurinkoinen. Markku oli järjestänyt kilpailun tulitikun heitosta. Tulitikkua heitettiin oikealla ja vasemmalla kädellä. Paras heittäjä oli se, jonka heitot olivat lähimpänä toistaan.


Kesän viimeinen Luontokerho kokoontui ti 20.9. Saukkorannan leirialueella. Sää oli jo syksyinen. Mukana 14 jäsentä.