Kurikan Eläkkeensaajien 45- vuotis juhla 16.6.

Kurikan Eläkkeensaajien perustamiskokouksesta on vuonna 2022 kulunut 45- vuotta. Yhdistys juhlisti toimintaa kutsumalla juhlaan jäsenet ja yhteistyö kumppanit. Juhla alkoi ruokailulla klo 11.00 ja varsinainen juhla alkoi 12.30. Ohjelman jälkeen juotiin täytekakku kahvit. Kurikka-lehti kertoi juhlasta kuvien kera 23.6.

Juhlan kuuluttajana toimi Helena Kuusisto
Puheenjohtaja Sinikka Harjunpää toivotti vieraat tervetulleeksi.
Kurikan Eläkkeensaajien historiikin luki Juhani Saarela. Historiikin ovat laatineet Eeva Lehtinen ja Aino- Maija Saarela.
Historiikin yhteydessä yhdistys muisti Tenho Ojalaa lahjalla ja kukkakimpulla. Hän on ainut elossa oleva perustajajäsen.
Lauluryhmä esiityi Heikki Rannan ja Aulis Alangon säestyksellä.
Kurikan kaupungin tervehdyksen juhlaan toi Kurikan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Olavi Kandolin.
Hilkka Joensuun runo kertoi ulkomaan matkasta aviomiehen kanssa.
EKL:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Heikki Järviluoma kiitti kurikkalaisia aktiivisesta osallistumisesta piirin toimintaan.
Kurikan seurakuntaa juhlassa edusti kirkkoherra Heikki Sariola huilun kanssa.
Helena haastatteli Katri Hytöstä ja Kaija Halosta(kuvassa), jotka kertoivat mitenkä ovat löytäneet Eläkkeensaajien toimintaan mukaan ja omasta toiminnastaan yhdistyksessä.
Kurikan Eläkkeensaajat palkitsi viirillä Parkanon Säästöpankki säätiön ja Linja-auto liikenne H.Ranta Oy:n. Parkanon Säästöpankki säätiön viirin vastaanotti Tuomo Kemppainen ja Rannan viirin Timo Ranta.
Vieraiden vastaanottajina toimivat puheenjohtaja Sinikka Harjunpää ja sihteeri Ulla Lehtonen